Mijn getijdengebed: coming soon

mijn-getijdengebed_achterplat

Mijn Getijdengebed  is eindelijk klaar voor  de bijbeldrukpers van uitgeverij Royal Jongbloed. ‘It’s out of mij hands’.

Het voelt kaal en een beetje leeg aan nu mijn geesteskind de deur uit is en ik er geen intensieve zorg meer aan heb. Doet me denken aan een leeg-nest-syndroom.

Jarenlang heeft het bij me op schoot gezeten. Om aandacht gevraagd. En wanneer het onder mijn gedenk en gepuzzel teveel ging kreuken, moest ik al die nieuwe vouwen, plooien en rimpels weer gladstrijken.

Maar nu is het weg. En wanneer het straks in december bij me terugkeert is het een volwassen boek geworden.

Coming soon…

Het is tijd om het los te laten. En toch….ik kan bijna niet wachten tot het bij me terugkeert in z’n nieuwe gedaante. Dan is het niet langer iets van mij,  maar van iedereen voor wie het een (dagelijkse) reisgenoot wil zijn.