ZJIRAFF Kleur & Geur

Brain anatomy, computer artwork.

De impact van kleur en geur

Kleur en geur hebben ongelofelijk veel invloed op ons gedrag en dat van onze omgeving, hoewel we ons daar eigenlijk nauwelijks bewust van zijn. Ik ben mijn halve leven met kleur en geur bezig geweest, intuïtief en vanuit een diepgevoelde connectie tussen die twee.  Dat heeft ertoe geleid dat ik mij in alle facetten van de kleurenleer en de kleurenpsychologie heb verdiept.

Die kennis heb ik vervolgens verbonden met die uit het domein van de geuren. Van de impact en toepassing van de essentiële oliën dat ik als gediplomeerd aroma-/bachbloesem-therapeut heb leren kennen en toepassen. Deze ontdekking geeft dagelijks een geweldige boost van plezier en vreugde aan mijn bestaan. Welk effect kleuren op ons hebben, positief en negatief, herbergt een schat aan informatie in zich die zinvol en nuttig is aan te wenden bij alles waarmee we dagelijks worden geconfronteerd.

Daarom geef ik workshops Impact van kleur & geur. Voor je persoonlijke lifestyle, maar ook als beroepsmatig te maken hebt met het toepassen van kleurkennis en psychologie. Op mijn blogpagina deel ik mijn avonturen met kleur & geur en wanneer ik nieuwe workshops geef.