ZJIRAFF Text & Book

Zakelijke teksten: een vak apart…

Het schrijven van zakelijke teksten is en blijft een vak apart. Schrijven gaat in de basis over het communiceren van vragen, verlangens en visies, van (kern)waarden en oplossingen. En communicatie begint aan de basis met luisteren. Heel zorgvuldig aftasten wat precies de vraag achter de vraag is.

Is jouw klant bijvoorbeeld op zoek naar:

  • een airco?  …of kan het ook simpeler met de weldadige verkoeling van een ventilator met meerdere functies?
  • zonbescherming?  …een parasol? Of liever een screen, een zonnebril of gewoon een goede zonnebrandcrème factor 50?

Technische vertalingen

Een handleiding, een gebruiksaanwijzing of een reclametekst die moet worden omgezet vanuit het Engels of Duits in het Nederlands? Met Google Translate kom je wel ergens, maar niet helemaal waar je moet zijn (of liever gezegd: meestal helemaal niet!) Belangrijk is dat de juiste terminologie wordt mee vertaald. En dat ook de opmaak van je originele document blijft behouden.

Ik los het snel en eenvoudig voor je op. En de kosten vallen daarom mee. Meer weten?

Communicatie

Mooie producten of diensten in de etalage en op de website? Maar dan ook verantwoordelijkheid durven nemen van voor wat je verkoopt! Communicatie werkt het beste als die zowel aan de voor- als de achterkant naadloos sluit.  ZJIRAFF gelooft daarom in totaalcommunicatie.

Boeken & Storytelling

Bestaat je familiebedrijf 100 jaar? Ben je expert in een onderwerp waarover je graag een boek of glossy wilt (laten) maken voor zakenrelaties, vrienden, familie? Een interessant boek of mooi uitgegeven katern, brochure of een heel verrassende informatiedrager kan jouw bedrijfssucces echt een boost geven. Als ghostwriter of auteur kan ik je helpen met je project, maar ook als coach. Mijn expertise is het schrijven van boeken voor en over het leven en werk van jou of van je bedrijf. Maar… storytelling is en blijft de basis: een pakkend verhaal dat in een nutshell vertelt wat jou klanten graag over jou en je bedrijf willen weten.

Hoe? Maak vrijblijvend afspraak.