Boek Elise G. Lengkeek 'Mijn getijdengebed -Bidden op het ritme van de dag' Kom in actie, want Mijn getijdengebed – Bidden op het ritme van de dag is NU te koop voor de actieprijs van 19,95 € in plaats van 24.95 €. Dit prachtig vormgegeven en compacte, lichtgewicht dagboek voor thuis en op reis is te koop voor bij alle plaatselijke boekhandels en via  online boekverkopers als Bol.com, Bruna, enzovoorts.

Laat dit boek je inspireren om op een nieuwe manier te leren bidden. Om dichtbij God en Jezus te zijn op alle momenten van de dag. Gebruik hem als reisgids, die je langs de klippen voert van je dagelijkse drukte en stress.

Ontdek hoe je dagelijks leven verandert als je balans kunt vinden tussen je werk of studie of je gezin. Hoe je tot verstilling en een gezegend bestaan mag leiden in een wereld vol prikkels en lawaai. De belangrijkste regel van deze reisgids is: NIETS MOET, ALLES MAG. Dat geeft je alle ruimte en vrijheid om je eigen weg te zoeken bij het leren bidden op het ritme van jouw dag.

Ik wens je een gezegende reis!

From Elise, with love!