Aanmelding workshop IK ADEM DUS IK BEN

Ademen is iets vanzelfsprekends. Het gaat vanzelf, toch? Bovendien: geen mens kan zonder ademhalen bestaan. Maar waarom hebben dan zoveel mensen het gevoel dat ze constant buiten adem raken, terwijl ze geen luchtwegklachten hebben? Dat ze de hectiek van hun bestaan bijna niet vol houden. Er is een enorme behoefte aan het groeien om ergens een plek te vinden voor stilte. Een schuilplaats om letterlijk op adem te komen.

In de workshop IK ADEM DUS IK BEN neem ik je mee op ontdekkingsreis waar je die plek eenvoudig kunt vinden en hoe je altijd op adem kunt komen. Er is een diep en ongelofelijk kostbaar geheim verbonden met de mogelijkheid en de noodzaak om adem te halen.

In het komende seizoen 2018/2019 ga ik de workshop IK ADEM DUS IK BEN.  door het land heen geven. In verschillende abdijen en boekhandels. In dit stadium ben nog in overleg over precieze data en locaties, maar als je belangstelling hebt, laat het me weten, dan kan ik je op tijd inlichten wanneer en waar ik in jouw buurt kom. De aanmeldingen voor deze workshops lopen tot nu toe erg hard.

Mail me op elise@eliselengkeek.nl en laat je contactgegevens achter, dan mail ik je zo snel als mogelijk terug.

Info workshop IK ADEM DUS IK BEN

Voor wie?

Voor iedere Godzoeker die verlangt naar verstilling, eenvoud en nieuwe energie

Wat?

Waarvoor kom JIJ iedere dag je bed uit? Passie voor je werk, je studie, je grote liefde of de reis van je leven? Of vooral uit plichtsgevoel?

Leer opnieuw ademen en ontdek hoe uniek jij bent. Ervaar zelf hoeveel ruimte Gods adem ook in jouw leven kan scheppen door op een andere manier te leren bidden dan je vertrouwd is. Ervaar nieuwe ruimte en vrijheid voor datgene waarin juist JIJ het verschil kan maken.

Hoe?

Door Gods goedheid en liefde in te ademen op de scharnieren van de dag. Elk moment van de dag mogen beginnen met een schone lei, een frisse blik. Ervaar hoe het is om Gods kracht uit te ademen bij alles wat je doet. Ervaar hoe het is om zo te mogen leven in vrijheid, herschapen tot jezelf.

Wat heb je daarvoor nodig?

Allereerst: nieuwsgierige aandacht. Tijdens de workshop leer ik je

  • hoe je op een unieke manier op adem komt
  • ga je aan de slag met het boek Mijn getijdengebed.

Ik, Elise G. Lengkeek, auteur van Mijn getijdengebed – Bidden op het ritme van de dag begeleidt je bij het verkennen van deze vorm van opnieuw leren ademhalen en persoonlijk bidden.

Wat levert het je op?

Hoe het is om heel dicht bij God te mogen zijn en hoe dat jouw dag en nacht zegent? In je eigen stilteruimte? Precies zoals je NU bent en hoe je je NU voelt – gespannen, verwachtingsvol, met stress, met onmacht en pijn, met successen en verlangens, met al je vragen en frustraties.Verken via het spoor van eeuwenoude gebeden EN het woordenloze gebed een nieuwe ervaring van zijn bij God en jezelf.

Kosten?

Om de workshop toegankelijk te laten zijn voor iedereen, zal er een geringe onkostenvergoeding worden gerekend voor de spreker en de gastgever. Details zullen worden toegevoegd per workshop, zodra het programma rond is.