Of Ik beken in aanmerking komt voor de NS-Publieksprijs ‘Boek van het jaar’ maakt de lezer uit. Jij dus. Vind je (nog steeds) dat Ik beken door iedereen gelezen zou moeten worden? Dan is dit je kans: ga  naar  http://www.nspublieksprijs.nl/ en breng je stem uit op Ik beken. Er komen prachtige titels voorbij waarop je kunt stemmen, maar gaat jouw voorkeur uit naar Ik beken dan selecteer je De persoonlijke voorkeur. In de velden ‘Titel’ en ‘Auteur’ vul je Ik beken in en Elise G. Lengkeek. De rest wijst zich vanzelf.

Eventueel kun je nog vrienden en bekenden vragen om ook te stemmen: na het invullen van je gegevens kun  je nog de namen en emailadressen van drie bekenden invullen die Ik beken ook een warm hart toedragen.

Let wel:  je kunt je  stem uitbrengen tot 15 oktober 2009.

Succes ermee en mede namens de Indische gemeenschap en iedereen die vindt dat dit boek zijn weg moet vinden onder zo veel mogelijk mensen:  heel hartelijk bedankt voor je support!