de-verkoop-verloopt-primaRuim een week na de presentatie van ‘Niemand weet waar ik ben’ is het boek al in herdruk. Dat is niet zo verwonderlijk na de overweldigende de media-aandacht die Julia Samuël heeft gekregen in de afgelopen weken, maar het is natuurlijk wel heel mooi dat het zo maar gebeurt. Na  Nederland is de publiciteit  nu ook  in België op gang gekomen.

Julia en ik zijn allebei erg dankbaar dat er vanuit de pers zo veel warme belangstelling en aandacht is gekomen voor haar strijd tegen zowel kanker als de verschrikkelijke gevolgen van malaria die de levens van miljoenen kinderen in Afrika bedreigt. Allebei strijden we op onze eigen manier voor recht en gerechtigheid en het is geweldig om te merken dat ons boek echt de harten van zoveel mensen raakt en velen hopelijk ook aansteekt om in onze strijd te delen met eigen mogelijkheden en middelen.

Wij geloven dat we werkelijk iets kunnen betekenen voor anderen in deze wereld, wanneer we met ons hart leren zien en begrijpen wat we zelf kunnen bijdragen om een toekomst mogelijk te maken voor zij die kansarm zijn.