Gesigneerd

boek Bibian Mentel?

bibian-mentel_goede-been_jpg

Bestel nu nog een van de laatste exemplaren van het boek Met mijn goede been uit bed die gesigneerd zijn door auteur Elise G. Lengkeek van het boek Met mijn goede been uit bed.

Via de webshop van Bibians Mentelity Foundation zijn gesigneerde exemplaren te verkrijgen van Bibian Mentel zelf.

Hoewel de agressieve vorm van zeldzame kanker die Bibian heeft steeds terugkeert, blijft deze topsporter met al haar inzet strijden voor haar leven en haar liefdes.Lees haar verhaal en beweeg mee over de hoogten en diepten waar ze doorheen is gegaan.

OP=OP. Nota bene: De prijs van het boek is exclusief verzendkosten.

Geen berg te hoog

Niets is zo belangrijk voor haar als de mensen die haar het allerdierbaarste zijn. En niets liever wil ze dan haar prachtige zoon te zien opgroeien. Daarnaast is het snowboarden zelf: voor Bieb zoiets als ademhalen: ze kan en wil niet zonder.

Geen berg is Bibian te hoog gebleken. Nadat ze door kanker haar rechteronderbeen verloor, wakkerde haar strijdlust te meer aan om toch weer te kunnen snowboarden. A dream has coming true: 12,5 jaar later maakt paralympisch snowboarden door haar lobbywerk voor het eerst onderdeel uit van de Paralympics.

Na zes gewonnen Worldcupfinales keert Mentel uit Sochi terug met een gouden plak voor haar snowboardcross-prestaties. Plus de prestigieuze onderscheiding Wang Youn Dai Award.

Deze prijs wordt tijdens elke editie gegeven aan een atleet die zich vooral op maatschappelijk terrein heeft onderscheiden. Dat heeft Bibian zeker verdiend. Zowel met haar Mentelity Foundation voor sporters met een beperking, als haar inspanningen om snowboarding aan de Paralympics toegevoegd te krijgen.

Bibian Mentel wint bij rentree

Opnieuw heeft Bieb ondanks de terugkeer van tumoren in de afgelopen maanden belangrijke overwinningen geboekt in haar strijd tegen kanker. En voor de prolongatie van haar kampioenstitels.